Anita Gomezel, univ.dipl.socialna pedagoginja, absolventka izobraževanja za transpersonalnega (psiho)terapevta na akademiji TCT, Usui, Imara in Kundalini Reiki mojstrica, z 12 letno prakso Reikija in ostalih metod samorazvoja (Intenziv Razsvetljenja, Šamanske delavnice, Kriya joga, Aikido, tehnika Enotnega polja itd).

Zadnjih 7 let aktivno prenaša naprej znanje in izkušnje Reikija, kjer poskuša združevati področja psihologije ter t.i alternative. Pod njenim vodstvom se e odvilo že vsaj 170 različnih tečajev, seminarjev in predavanj. Na podlagi svoje osebne izkušnje napredovanja na osebni ravni je razvila seminar »Zaživi Sebe«, kjer poskuša posameznikom pomagati na poti do večjega notranjega miru in samozavednja, pristnejšega stika s sabo in notranje okrepitve za preseganje vseh začaranih nekonstruktivnih krogov, ki morda osebo omejujejo na poti do višje kvalitete življenja. Pod supervizijo zadnje leto in pol izvaja tudi individualne transpersonalno kognitivne terapije. Trenutno svoja znanja nadgrajuje na področju Nenasilne komunikacije po dr. Rosenbergu (NVC sistem).

Anita je odprtega duha in misli, a hkrati z nogami trdno na tleh. Usmerjena je v praktičnost in uporabnost tehnik za napredek v vsakdanjem življenju. V prostem času rada pleše (ples ji predstavlja življenje), zahaja v naravo, teče, bere, peče piškotke ter preživlja čas v igri s svojo hčerko.
Izobraževanja pod njenim vodstvom boste našli že po celotni Sloveniji. Na obali sodeluje s hotelom Salinera Strunjan, redno izvaja seminarje na Štajerskem koncu Slovenije ter terapije v Sežani.

Center njenih tečajev in terapij pa predstavlja LILA center v Ljubljani, kjer trenutno redno vodi Reiki tečaje, seminar »Zaživi Sebe« z vodenimi meditacijami,  delavnico Enotnega polja, delavnice premagovanja strahov, srečanja za Reikiste in udeležence delavnic Enotnega polja, podporno skupino za mamice, komunikacijska srečanja ter individualne transpersonalno kognitivne (psiho)terapije.
Pri svojem delu je usmerjena v osebni pristop in iskren pristen kontakt z ljudmi.
Več o njej in njenem delu boste našli na spletni strani: www.osebni-razvoj.si

Kontakt: anita@osebni-razvoj.si, 031-870-474.