Edmond Cigale
je neodvisni svetovalec, direktor Inštituta Transpersonalne Psihologije, končal strokovna usposabljanja nenasilne komunikacije (po modelu NCV-ja, ustanovitelja Dr. Rosenberga) ter transpersonalne in klinične hipnoterapije.

Za seboj ima tudi na tisoče ur dela z ljudmi pri vodenju raznih delavnic, tečajev, poučevanja, andragogike, predavanj, humanistične in transpersonalne (psiho)terapije, Reikija ter individualnega dela na področju osebnega napredka ter reševanja problemov v vsakdanjem življenju, intimi in poslovni sferi. V okviru seans nudi pomoč tudi mladostnikom, otrokom (v spremstvu staršev) ter parom.

Njegov namen je nudenje pomoči vsem, ki jih zanima aktualizacija lastnih notranjih potencialov, na naraven in spoštljiv način. Je zagovornih humanističnega pristopa k pomoči ljudem, ki upošteva celovitost človekove eksistence s poudarkom na osvobajanju notranjih potencialov ter prevzemanju odgovornosti za lastno kakovost bivanja.

Trenutno vodi zasebno šolo za transpersonalne terapevte, Akademija TCT®, izvaja zasebno prakso svetovanja in nudi profesionalne seanse humanistične ter transpersonalne (psiho)terapije, individualnega celostnega coachinga ter klinične in transpersonalne hipnoterapije. Na daljavo (in tudi v živo) poučuje tudi različne naprednejše stile Reikija.

Ob prostem času rekreativno teče, plava ter kolesari; je sproščen in rad se smeji.

Edmond izvaja seanse svetovanja, (psiho)terapije ter hipnoterapije v Sežani, seminarje vodi tudi v Ljubljani ter na slovenski obali.

V Lila centru vodi seminarje v okviru zasebne šole za transpersonalne svetovalce, Akademija TCT®, seanse psihoterapije in hipnoterapije, NVC seminarje, Lila večere ter iniciacije v napredne sisteme Reikija vseh stopenj.

Njegova spletna stran in Blog: Integral Life >>
(odpre se nova stran)

Spletne strani: