Možnost najema predavalnic

 

LILA Center logo

 

Društvo za celostni razvoj zavesti, LILA Center vam nudi prostore v najem za prirejanje vaših delavnic, seminarjev, coachingov in tečajev. Stremimo k temu, da se zunanje dejavnosti izvajajo v duhu in namenu osebnega ter duhovnega napredka.

Center meri v skupni velikosti dobrih 100m2. Razdeljen je na dve predavalnici, terapevtsko sobo in sobo za odmor. Ima malo čajno kuhinjo ter ženske in moške toalete.

 

Vabljeni, da si ogledate slike in kratke opise spodaj….. ter da nam za natančnejši dogovor o ceni pošljete vaše podatke, termine in pričakovanja preko kontaktnega obrazca.

Želite najeti prostor?

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo

Velika predavalnica
90 eur na dana night

Velika predavalnica meri 32m2. Sprejme nekaj več kot 20 udeležencev, odvisno seveda od postavitve stolov. Ima projektor in tablo. V ceno najema so všteti čaji, kava ter uporaba projektorja, table, wifija.

Book now
Mala predavalnica
70 eur na dana night

Mala predavalnica meri 22m2. Sprejme okoli deset udeležencev, odvisno od postavitve stolov. Možna je tudi uporaba projektorja. V njej je nameščena tabla. V ceno najema so všteti čaji, kava ter uporaba table, wifija.

Book now
Soba za odmor
brezplačnoa night

V našem LILA Centru je tudi soba za odmor, namenjena pavzam, prigrizkom, kavi, čaju in klepetu. Samostojen najem sobe za odmor ni mogoč, saj je na voljo ob najemu velike in male predavalnice brezplačno.

Book now