Integral PSY
® je psihološko svetovalni sistem, del moderne transpersonalne psihologije in se v tem okviru tudi poučuje. Temelji tudi na humanističnemu dojemanju človeške psihe in kot tak sovpada tako z modernimi psihološkimi vedami kot tudi s starodavnimi empiričnimi izročili z Vzhoda. Namenjen je naravnemu in neintruzivnemu osebnostnemu razvoju na vseh področjih našega obstoja.

Integral PSY® je sistem uporabe dinamičnih vidikov človeške psihe v povsem vsakdanjih situacijah in združuje abstraktnost nadosebnih stanj zavesti in pragmatičnost vsakdanjega doživljanja.

Sistem temelji na natančni uporabi Class II Theta stanja zavesti oz. theta možganskih valov in živega, pristnega ter kontinuiniranega stika s transpersonalnim Jazom. Tako je sistem Integral PSY® pot in istočasno tudi način ozaveščanja ter uporabe inherentnih človeških potencialov za poglabljanje realnosti in doseganje večje avtentičnosti v vsakdanjem življenju.

Integral PSY® ni namenjen zdravljenju bolezni in lajšanju bolečin temveč je psihološki sistem, namenjen v prvi vrsti reševanju mentalno-čustvenih težav in poglabljanju realnosti in avtentičnosti v življenju.

Integral PSY® sistem je na podlagi psihoterapevtskih in transpersonalnih izkušenj razvil Edmond C.

Uradna spletna stran sistema Integral PSY® >>
(odpre se nova stran)