Ženski POW-WOW

Kaj sploh je Ženski POW-WOW?
Ženski POW-WOW je namenjen združevanju žensk, kjer lahko vsaka v varnem okolju izrazi sebe, svoje poglede, mnenja, čustva in je kot taka, tudi sprejeta.
Vsaka ženska je svobodna, varna ter enakovredna in se lahko kot taka po svoji izbiri izrazi ali pa sodeluje v krogu samo s svojo prisotnostjo. Če spregovori, ni analizirana, etiketirana, kritizirana, niso ji podani nasveti in učenja. Ob podpori prisotnih žensk je samo sprejeta s svojo zgodbo.

Kaj ponuja?
V zdravilnem pogovornem krogu je vzpostavljen varen prostor za vsako žensko. Ob določeni tematiki se pogovor spontano razvija v obliki spirale v globino, kjer se prične zdravljenje. Poleg pogovora Ženski POW-WOW ponuja tudi druženje, sproščanje, ženski pow-wow naslovnaenergijsko čiščenje, stik s spiritualnim svetom, mantranje, vodeno meditacijo ob petju, igranju na obredne inštrumente, individualno podporo, ter še veliko drobnih presenečenj.
Vsaka udeleženka bo svobodno glede na svojo odločitev lahko izrazila svoje izkušnje, zgodbe. Ob poslušanju zgodb soudeleženk in ob podpori je udeleženkam omogočen uvid, spoznanje, razširitev pogleda, možne rešitve za nadaljnje lahkotnejše življenje, delovanje v odnosu in v sebi.

Z vami sva:

Ženski POW-WOW vodiva Polona in Iva, Ženski z večletnim delom na svojem osebnem in duhovnem področju, z izkušnjami spiritualnega sveta na obredih, s svetimi rastlinami, z mantranjem, yogo, na intenzivih razsvetljenja. Vse te izkušnje povezujeva z življenjem tukaj in zdaj, v tem materialnem svetu, saj drugače sama izkušnja ostane samo izkušnja.

Obe udeleženki Akademije TCT® in večkratni udeleženki Tridnevnega Intenziva Razsvetljenja.

Vas zanima o čem govorimo?

Za več informacij:

  • kontaktni obrazec na desni strani
  • pošljite mail na info@karunakaro.si
  • pokličite na  gsm 041 728 337
  • ali kliknite na spodnjo povezavo

Naslednji Ženski POW-WOW >>

Ženske, prisrčno vabljene! ♥
Vaši Polona in Iva :) 🙂

Prijavite se na brezplačni uvodni pogovor ali pošljite vaše vprašanje, komentar,...

Ime (obvezno)

Vaš eMail (obvezno)

Zadeva

Sporočilo